Ознака: Петр Павел

Генералот Павел порача да не се чувствуваат поразено Чесите што не...

Новиот претседател на Чешка, пензионираниот генерал Петр Павел (61), денеска упати апел до Чесите да не се чувствуваат поразени доколку не гласале за него,...