Ознака: Петкоски

Стружани се гордеат со 12-годишниот џудист Доријан Петкоски!

ТАЛЕНТИ: Доријан Петкоски е 12-годишник од Струга, кој на 1 септември тргна во седмо одделение во ООУ „Браќа Миладиновци“. Тој е одличен ученик, математиката добро...