Ознака: Општина Гевгелија

Почна проектот „Врснички форум-театар против насилството во училиштата“

Во Гевгелија Пoчна проектот „Врснички форум-театар против насилството во училиштата“, кој ќе го имплементираат здруженијата „Од станица до граница“ и „Рубикон“, во соработка со Општина...