Ознака: нерамнотежи

Ефикасна формула за подобра интеграција и рамномерен развој

Регионот Пекинг - Тианџин - Хебеи прави крупни чекори во интегрираниот развој. Десет години по интегрираната развојна иницијатива Пекинг - Тианџин - Хебеи надградена...