Ознака: наставнк

Жена пријавила дека наставник поттикнувал малолетник физички да го нападне нејзиниот...

Жена од Скопје денеска пријавила дека на 19 мај на час во основно училиште во Карпош по претходно недоразбирање меѓу нејзиниот малолетен син и...