Ознака: најздравите

Истражување покажува каде живеат ментално најздравите луѓе

Просечните национални резултати пресметани за извештајот се движеа од 46 или „постојано“ ментално здравје, во Јужна Африка, до националниот просек на Венецуела од 91,...