Ознака: Културно информативен

Крадците на мониторот во бугарскиот Културно-информативен центар во Скопје краделе и...

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје, постапувајќи по поднесено известување од Министерството за внатрешни работи за извршена кражба во просториите на бугарскиот Културно-информативен...