Ознака: криптопазар

Рецесијата и потресите тешко го погодија криптопазарот, во 2023 треба да...

Криптопазарот не остана имун на рецесијата што го зафати светот во изминатата година, со што во 2023 не е веројатно придвижување нагоре. Прво ќе...

Како пропаѓањето на „Еф-ти-екс“ го симна криптокралот од престолот

Криптовалутите се соочуваат со сериозен проблем - забавата заврши. Свешите долари од наивните купувачи веќе не пристигнуваат по падовите во мај и во јуни,...

Хакери украле 160 милиони долари од еден од најголемите играчи на...

Хакери украдоа дигитални средства вредни околу 160 милиони долари од лондонската фирма „Винтермјут“ што се занимава со трговија со криптовалути, соопшти денеска извршниот директор...