Ознака: Кодирана уметност со фрагменти

„Кодирана уметност со фрагменти“ изложба на Маја Ралева-Миладиновски и Драгица Ристеска...

„Кодирана уметност со фрагменти“ е заедничката изложба од академските уметници Маја Ралева – Миладиновски и Драгица Ристеска, што ќе биде отворена вечерва од 19...