Ознака: капитален проект

Меџити: За Клинички центар заинтересирани англиска и турска компанија

Клиничкиот центар е проект што останува како приоритетн во мојот фокус. Тоа прашање бара многу подготовки. Заинтересирани се англиска и турска компанија, но и...