Ознака: Какофонија

Унијата се заплетка во своите „визии“ и лажни ветувања

Какофонија во Брисел во врска со проширувањето на ЕУ Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, всушност не се консултирал со претседателката на комисијата, Урсула фон...