Ознака: испраќање на војници

Западот е на чекор од испраќање воени единици во Украина, Брисел...

Западот е на чекор од испраќање војници во Украина и денеска во Брисел владее провоено мнозинство - изјави унгарскиот премиер Виктор Орбан. - Во Европа...