Ознака: грант од ЕУ

Потпишан Договорот за 70 милиони евра грант од ЕУ за пречистителната...

Третирана вода со врвен квалитет, според европските стандарди и заштеда од протекување до 70 отсто, ќе овозможи пречистителната станица во Скопје што ќе се...