Ознака: енергетски пазар

Да не им се дозволи на САД да доминираат на глобалниот...

Не треба да им се дозволи на САД да доминираат на глобалниот енергетски пазар додека ЕУ ги трпи последиците од конфликтот во Украина, изјави...

Во очекување нов ноемвриски потрес на глобалниот енергетски пазар

Што значи одлуката на ОПЕК+ да го намали производството на нафта за два милиони барели Глобалните геоенергетски игри не се ништо помалку динамични, а ни...