Ознака: економски проблеми

Економски проблеми, политички последици

Германија: Динамичен пад на стандардот, цената на храната експандира За Германија, и покрај нејзиниот неодамнешен нагорен тренд на инфлацијата (која секако не беше ни близу...

Рејтингот на Бајден продолжува да опаѓа поради економските проблеми во САД

Американците во текот на април имале само 39 отсто доверба во работата на американскиот претседател Џо Бајден, со што тој приближи до најниското ниво...