Ознака: ДВАЈЦАТА

ДВАЈЦАТА СИ СЕ СЀ

(од комисијата за маркетинг на другарството) - Кај си бе, другар?! Од кога се немаме видено. - Богами одамна. - А баш те мислев. Што прави другар...