Ознака: Дупло дно

Премиера на „Дупло дно“ во „Војдан Чернодрински“ во Прилеп

„Дупло дно“ од Горан Стефановски, во режија, дизајн на сцена и костими на Наташа Поплавска, е новата претстава што театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе...