Ознака: дополнителен тим

Армијата испрати дополнителен тим за вклучување во хуманитарната операција во Турција

Дополнителен армиски состав од 36 припадници од баталјонот за специјални сили, обучени за спасување и пребарување во урнатини, денеска претпладне од касарната „Илинден“ во...