Ознака: ДИЈАМАНТСКА

Фрејзер-Прајс оствари четврто најбрзо време на 100 м за атлетичарки

ДИЈАМАНТСКА ЛИГА Шели-Ен Фрејзер-Прајс од Јамајка ја истрча четвртата најбрза трка на 100 метри за атлетичарки досега, со време 10,62 секунди, со кое победи на...