Ознака: Дамјан Гроздановски

Дамјан Гроздановски долета од Брисел за да трча на Скопскиот маратон...

Го нарекоа маратонецот што трча во одело како да доцни на бизнис-состанок. Дамјан Гроздановски се појави на вчерашниот Скопски маратон во елегантен костум и...