Ознака: ЧАЧКАЛИЦИ

ОД ЖИВОТОТ НА ДВЕ ЧАЧКАЛИЦИ

Две другарки чачкалици во чаршија здогледале игла: - Види, робокап! * * * Шетале две чачкалици во парк, кога во тревата еж: - А бе, овие...