Ознака: Болјана Билбиловска

„Фрагменти“ – самостојна изложба на Билјана Билбилоска

Утре, на 30 мај 2023 година во малиот салон на Ј.У.Дом на култура „Кочо Рацин“, во 20 часот, ќе се отвори самостојна изложба насловена...