Ознака: Благој Шаторов

Претседателите на бугарските клубови во Македонија добија бугарски пасоши

На свечена церемонија бугарскиот претседател Румен Радев ќе им ги врачи бугарските лични документи на Љубчо Георгиевски и Благој Шаторов – претседателот и секретарот...