Ознака: БиХ. избори

Шмит наметна измени во изборниот закон во корист на Хрватите

Во изборната ноќ во БиХ Високиот претставник на меѓународната заедница во БиХ Кристијан Шмит вечерва, на изборната ноќ, наметна ненајавени измени на изборниот закон поврзани...