Ознака: Архитектонски факултет

Индустриите на иднината веќе се тука и ги обликуваат градовите на...

Отворена архитектонската изложба: „Скопје: нови индустрии на стари локации“ Архитектонската изложба „Скопје: нови индустрии на стари локации“, што претставува резултат на едногодишен научноистражувачки проект, вечерва...