Ознака: 24 отсто

Разбојништвата во ЕУ намалени за 24 отсто, во Македонија речиси за...

Повеќето европски истражувања покажуваат дека бројот на разбојништва низ годините опаѓа. Анализа на Евростат покажува пад на разбојништвата во земјите на Европската Унија во...