Ознака: умници

Сѐ повеќе луѓе се раѓаат без умници

БРЗА ЕВОЛУЦИЈА Сѐ повеќе луѓе денес се раѓаат без умници и сѐ повеќе луѓе имаат артерија во подлактицата, која порано ја имале само неколкумина. Една...