Ознака: укази

Коинциденција што можеби и не значи „случајно совпаѓање на настани“

ИНТЕРЕСНО СОВПАЃАЊЕ НА „ПАДОТ НА ЦИПРАС ВО ГРЦИЈА“ И „ОСПОРУВАЊАТА НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР И ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ“ ОД СТРАНА НА МАКЕДОНСКИОТ УСТАВЕН...

Пендаровски потпиша укази за прогласување на 21 закон

Претседателот Стево Пендаровски потпиша укази за прогласување на 21 закон, кои не беа потпишани од неговиот претходник Ѓорге Иванов. Како што соопштија од претседателскиот кабинет,...

Пендаровски потпиша укази за прогласување на 21 закон

Претседателот Стево Пендаровски потпиша укази за прогласување на 21 закон, кои не беа потпишани од претседателот Иванов, соопштија од претседателскиот Кабинет. Меѓу потпишаните се и...