Ознака: СС

Поздравувањето на поранешен припадник на СС во парламентот на Канада го...

Канадскиот премиер Џастин Трудо на прес за новинарите синоќа изјави дека е „многу вознемирен од ситуацијата“ со поздравувањето во парламентот на Канада на украински...

Хитлеровите војници сѐ уште примаат германски пензии

Во Белгија и Велика Британија, но и во некои други земји, припадници на „СС“ единиците на Хитлер или нивните семејства и натаму примаат германски...