Ознака: сообраќаен хаос

Скопјани постојано се заглавени среде сообраќаен хаос

Реконструкциите на голем дел важни сообраќајници во градов сѐ уште траат, а тоа, пак, не е единствената причина поради која граѓаните секојдневно се заглавени...

Граѓаните се изнаодеа пеш барајќи кај стојат автобусите

Скопјани се жалат на сообраќаен хаос, се изнаодеа пеш за да стигнат од една до друга автобуска линија и барајќи билетарница за да ги...

Посетителите секојдневно заглавени во сообраќаен хаос на Клиничкиот центар

Клинички поболен и од пациентите (3) По серијалот за лошите хигиенски услови на Клиничкиот центар и големиот број кучиња-скитници, нашиот весник се осврнува и на...

Пешаци стравуваат да поминат и на зелено

Сообраќајниот хаос во градов секојдневно ги става во опасност пешаците, велосипедистите, а во одредени ситуации и возачите Сообраќајниот хаос во градов секојдневно ги става во...

Заезерени булевари по секој дожд, а Скопје со атмосферска од само...

Повторно дождови, можно невреме попладне, гласат најавите на метеоролозите, а тоа, пак, за скопјани значи повторно влегување во сообраќаен хаос на полни улици со...