Ознака: самостојна изложба

Педесет години јубилеј од првата самостојна изложба на Славко Упевче

  На ликовната уметничка ретроспективна изложба на Славко Упевче насловена „50 години ликовна хроника на Охрид“, по повод 50-годишниот јубилеј од својата прва самостојна изложба,...