Ознака: руска агресија

Хачинсон: НАТО ќе ја брани Македонија од руска агресија

Постојаната претставничка на САД во НАТО, амбасадорката Кеј Бејли Хачинсон, изјавила дека Алијансата ќе направи сѐ што е можно за да ја заштити Македонија...