Ознака: решетки

Како да ги исчистите решетките на скарата

Домување Сезоната на скара започнува, па време е да ја извадите старата скара од својот подрум. Без разлика дали сте почетник или имате искуство, јасно...

Проклетството на премиерската позиција

Како да стана правило, поранешните премиери своите политички кариери, ако веќе не зад решетки, да ги завршуваат со понекое обвинение или барем со повеќе...

Епохален удар врз криминалот во Европа, над 700 криминалци зад решетки

Според пишувањата на медиумите, криминалците од Европа користејќи ги тајната комуникациска апликација Енкрочет и специјализираните телефони за неа вршеле разновидни кривични дела, почнувајќи од...