Ознака: раѓаат

Сѐ повеќе луѓе се раѓаат без умници

БРЗА ЕВОЛУЦИЈА Сѐ повеќе луѓе денес се раѓаат без умници и сѐ повеќе луѓе имаат артерија во подлактицата, која порано ја имале само неколкумина. Една...

Жените со факултет раѓаат сѐ повеќе деца

Во Србија во последната деценија жените со факултетска диплома се одлучуваат да раѓаат повеќе деца, многу повеќе од жените со средно образование. Во периодот од...