Ознака: промоцијата

Сите ѝ се извинуваат на Бритни Спирс

По промоцијата на документарецот „Сите зборуваат за мене секакви работи. Зошто едноставно не ме остават да живеам?“, така пееше Бритни Спирс во својот сингл „My...

Дигитално реставрирани пет македонски филма

ДВД-изданието на пет дигитално реставрирани македонски играни филмови ќе биде промовирано утре, со почеток во 19 часот, во киносалата на Кинотеката на Македонија. Се...