Ознака: приходите

И иако „реалокацијата не е ребаланс“, капиталните инвестиции „ад акта“

Министерот за финансии Фатмир Бесими вели дека ова се прави во интерес на граѓаните, дека не станува збор за ребаланс, туку за реалокација, зашто...

Коронавирусот ги испи приходите од виното

Соговорниците што се директно инволвирани во винскиот бизнис укажуваат дека поради пандемијата во текот на минатата година извозот на вино во шишиња бележи пад...

Рекорден пораст на приходите на Нетфликс

Американската платформа Нетфликс, еден од најпопуларните светски стриминг-сервиси, забележа рекорден пораст и зголемување на бројот на претплатници во првиот квартал од годинава. Приходот на компанијата...