Ознака: повраток

Со повратот на ДДВ секое семејство добива доход плус во домашниот...

Преку мерките и проектите кои ги спроведува Владата предводена од СДСМ се повеќе пари завршуваат кај граѓаните. Повратот на ДДВ од 15 отсто е...