Ознака: „Најтешкото нешто“

Во Скопје и во Битола се снима првиот македонски филм на...

Кастингот во оваа современа филмска приказна го сочинуваат турски актерски ѕвезди и познати и успешни македонски актери Деновиве на локации во Битола и во Скопје...