Ознака: грантур-велосипедска трка

В година Вуелта ќе врти во и околу Шпанија

Четврти пат во историјата Вуелта ќе почне во странство, во Холандија, потоа ќе се вози низ Франција и низ Португалија (првпат по 1997 година),...