Ознака: Бугарски патријарх

Бугарскиот патријарх дава надеж за автокефална МПЦ

Верскиот аналитичар Бранко Ѓорѓевски вели дека многупати досега и македонската јавност го укажувала истото што и бугарскиот патријарх, односно дека со решавањето на проблемот...