Група верници присуствуваат на миса во Богородичната црква во Париз, која е прва откако готската катедрала беше зафатена со пожар пред два месеца. Француската влада соопшти дека засега се пристигнати помалку од десет отсто од околу 850 милиони евра, кои беа ветени за обновата на објектот.