Сем Вакнин - Резултати од пребарувањето

Ако не сте задоволни со резултатите, ве молиме направете ново пребарување

Дали коронавирусот е новиот „црн лебед“ за светската економија

Економистите го користат овој термин кога опишуваат сосема неочекуван, редок настан што има катастрофални последици за финансиските пазари и за реалната економија. Сепак, аналитичарите...