Фото: МИА

АМСМ известува дека автопатот Скопје-Велес од 17 часот е комплетно затворен поради одрони на патот, каде што се случила и сообраќајна незгода поради истото, додека 15 минути сообраќајот се одвива со пропуштање на возила.

-Од 17.00 часот автопатот Скопје-Велес е комплетно затворен поради одрони на автопатот и поради одронот случена е сообраќајна незгода без повредени. Од 17.15, сообраќајот се одвива со пропуштање на возила, стои во известувањето на АМСМ.