Ознака: „желби“

Инженер на „Гугл“ тврди дека вештачката интелигенција може да има свои...

Инженер на „Гугл“ тврди дека еден од системите за вештачка интелигенција (АИ) на компанијата може да има свои чувства и вели дека неговите „желби“...