Ознака: „Заведи ме“

„Заведи ме“ – нова песна на „Ај кју“

По дeвет месеци, дуото „Ај кју“ на своите обожаватели им претстави нова песна. Станува збор за летен хит во фанки-диско ритам, песна со романтичен...