Ознака: „За овој свет“

Лара и пријателите пеат за подобар свет

Лара Трпческа, заедно со својот татко, пијанистот Симон Трпчески, и голем број пријатели што дадоа свој придонес во реализацијата на овој проект, деновиве сними...