Ознака: противпожарно друштво од Чаир „Бајрами Мифтари“

Адијаман е срамнет со земја, се надеваме дека има уште преживеани...

Четворица членови од доброволното противпожарно друштво од Чаир „Бајрами Мифтари“, заминаа во турскиот град Адијаман на хуманитарна мисија по катастрофалниот земјотрес, во кој, според...