Ознака: „Превртено“

Портрет на уметникот во младоста – 15 години од премиерата на...

„Превртено“ ја имаше македонската премиера на ИФФК „Браќа Манаки“ во Битола во 2007 година и е еден од последните македонски играни филмови снимени на...