Ознака: „Париз:

„Париз: љубовна приказна“ во кината

Страст, сомнеж, бегство од љубовта. Побарајте ја личноста што ќе ја сакате. Чувства без граници и млади луѓе што бараат среќа. Францускиот режисер Жак...