Ознака: Најопасни локации

Најопасните локации за самослик во светот на кои загинаа 300 луѓе

Во последниве години се појави тренд што однесе повеќе од 100 животи - самослик на особено опасни места. Инфлуенсерите сакаат да ги прикажуваат своите...